Bekijk HIER onze nieuwe openingsuren voor Antwerpen en Hasselt !

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Haymans Old Tom Gin Recept

Hou je meer van een zoetere gintonic? Dan moet je eens deze gintonic uitproberen!Read More

Mombassa Colonial Style

Deze gintonic is een eerbetoon aan de legendarische Mombassa Club....Read More

Radish Paradise

Lust je wel een pittige en kruidige gin? Probeer dan dit gintonicrecept...Read More

Sweet Lady Blanc

Tides Lady Blanc Ginrecept is er eentje voor alle ladies....Read More

Masterclass London No. 1 Gin

Master Class London No. 1 Gin

Ons eerste Masterclass met London No. 1 Gin hebben we met succes en met heel veel lekkere gintonics volbracht. Voor een select publiek trouwe fans en klanten (winnaars facebook en nieuwsbrief) konden we de enige echte International Brand Ambassador, Peter Allison, strikken voor een exclusieve Masterclass. Als gin connoisseur en levensgenieter, wist Peter allerlei interessante wistje-datjes te vertellen over z'n lievelingsgin London No. 1 Gin. Londen Nr. 1 Gin Gintonicshop Heel Gintonicshop straalde volop blauw...want the Original Blue Gin stond nu in de spotlights. Inderdaad de gin zelf ziet blauw en dit komt niet door de fles. Dit is een niet-alledaagse-kleur voor eten en drinken, laat staan voor gin. Hoe kwam dat nu? Met een perfect serve van London No. 1 Gin in de hand, luisterden we aandachtig wat Peter te vertellen had.

Read More

Forest Monkey

Monkey 47 met Braambes Pimp deze Duitse gin uit het Zwarte Woud op met zoete braambesjes. Giet 5cl Monkey 47 Gin in een groot cocktailglas. Doe een schep ijsblokken erbij. Voeg dan 10cl Fever Schweppes Premium Lavender Orange Blossom. Snij een braambes in twee zodat de alcohol de fruitsmaak kan onttrekken en voeg dan enkele hele bij. Vind je het nu iets te fruitig? Voeg er dan een takje salie bij. Heb je liever een iets kruidiger gintonic? Gebruik dan een flesje Fentimans Tonic Water.Read More

City Trip Londen - Januari 2014

Dag 1: Vrijdagochtend 24 januari, afspraak om 7u aan GinTonicShop...Arrgh... iedereen had het moeilijk om zo vroeg op te staan. Maar na een heerlijk ontbijt met een kopje koffie en smeuïge muffins was iedereen klaar wakker. De bus van het reisbureau Peter Langhoutreizen, stond al klaar en we konden inladen. Een beetje wakkerder vertrokken we om 7u30 richting Calais. Een rustige trip, waarbij iedereen nog wat soezde in de bus. Om 10u waren we net op tijd voor de shuttle in Calais. Stel je voor dat we deze trein misten, dan moesten we nog een uurtje langer wachten op onze eerste gintonic van de dag! Eenmaal op Engelse bodem gearriveerd, hielden we halt aan de eerste stopplaats, waar we onze mobiele ginbar opstelden. We hadden onze eigen mixoloog mee aan boord: Alain Vervoort die ambassadeur is van de gins London n°1, Saffron, Hoxton en Port of Dragons. Hij maakte er ongelooflijk lekkere gintonics met Fever Tree Tonic van. Na enkele gintonics gedronken te hebben, was iedereen al volledig in de stemming. Maar we moesten helaas onze reis voortzetten, want we hadden toch nog 2 uur voor de boeg eer we in Londen aankwamen.Read More

Black Dog GT

Bulldog Gin Gintonic We scheppen een cocktailglas vol met kristalheldere ijsblokken, waarna we een maatbeker Bulldog Gin toevoegen. Giet erna een heel flesje Fentimans Tonic Water bij. We voegen bij het geheel enkele schijfjes kumkwats en werken af met een dropstokje.Read More

Sipping on my Sipsmith

Sipsmith Gintonic Recept Eerst concentreren we ons op de garnituur. Na enkele citroenen te hebben verknoeid, toverden we een perfecte krol. Met een beetje oefening schil jij ook een show-krol. Dit doe je zo:Read More

Belgische Gins

Belgische Gins – allemaal verkrijgbaar in de winkel:

1) Filliers 28 Dry Gin:
2) Biercée Gin:
3) Flemish Gin 20-3
4) Edelweiss
5) Wilderen Double You Gin
6) Belgin
7) Spring Gin
8) Buss 209

Read More
Stel een Aflopende Directie in