GinStreet 2017

Ginstreet 2017 - Gintonicshop

11 juni

Hasselt

25 Juni

 Antwerpen

 

 

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Haymans Old Tom Gin Recept

Hou je meer van een zoetere gintonic? Dan moet je eens deze gintonic uitproberen!Read More

Mombassa Colonial Style

Deze gintonic is een eerbetoon aan de legendarische Mombassa Club....Read More

Radish Paradise

Lust je wel een pittige en kruidige gin? Probeer dan dit gintonicrecept...Read More

Sweet Lady Blanc

Tides Lady Blanc Ginrecept is er eentje voor alle ladies....Read More

Forest Monkey

Monkey 47 met Braambes Pimp deze Duitse gin uit het Zwarte Woud op met zoete braambesjes. Giet 5cl Monkey 47 Gin in een groot cocktailglas. Doe een schep ijsblokken erbij. Voeg dan 10cl Fever Schweppes Premium Lavender Orange Blossom. Snij een braambes in twee zodat de alcohol de fruitsmaak kan onttrekken en voeg dan enkele hele bij. Vind je het nu iets te fruitig? Voeg er dan een takje salie bij. Heb je liever een iets kruidiger gintonic? Gebruik dan een flesje Fentimans Tonic Water.Read More

Black Dog GT

Bulldog Gin Gintonic We scheppen een cocktailglas vol met kristalheldere ijsblokken, waarna we een maatbeker Bulldog Gin toevoegen. Giet erna een heel flesje Fentimans Tonic Water bij. We voegen bij het geheel enkele schijfjes kumkwats en werken af met een dropstokje.Read More

Sipping on my Sipsmith

Sipsmith Gintonic Recept Eerst concentreren we ons op de garnituur. Na enkele citroenen te hebben verknoeid, toverden we een perfecte krol. Met een beetje oefening schil jij ook een show-krol. Dit doe je zo:Read More

The Fresh Botanist

The Botanist Gintonic Recept We nemen deze keer een verfijnde martini-glas voor deze gintonic die we vullen met enkele blokjes ijs. We gieten er vervolgens een maatbeker The Botanist gin bij. Gooi 2 amandelnootjes in het glas om de olie-achtige afdronk te versterken. Om het feestelijker te maken, creëeren we voor deze gintonic een aparte garnering: we nemen een limoenschijfje, duwen er afwisselend twee peperbolletjes en een amandelnootje tussen de partjes. We plaatsen de limoenschijf op het rand van het glas. We gieten vervolgens de Thomas Henry Elderflower bij aan het geheel en werken af met een takje munt en limoenzeste. Ontdek een smakelijk review van deze unieke gin op Culinaire Ambiance.Read More

Bittersweet Blues

Londen N° 1 Gintonic Recept Mijn ultieme gintonic :-) We vullen een voldoende groot ballonglas met ijsblokjes, vervolgens voegen we 5cl London N°1 toe. Voor de garnering maken we gebruik van drie bosbessen en twee viooltjes die mooi aan de oppervlakte zullen blijven. Op het einde voegen we de Indi Tonic toe en kunnen we genieten van een G&T die zo goed smaakt als hij oogt!Read More

Sacred Berries

Sacred Gintonic recept Holy Moly... Hemels is deze gintonic! We vullen een ballonglas met een laagje geplette frambozen op de bodem en erna ijsblokjes. Vervolgens voegen we met behulp van onze jigger een vijftal centiliter Sacred gin toe. Daarna houden we ons bezig met de garnering: 2 à 3 frambozen alsook een gelijksoortige hoeveelheid schijfjes aarbeien voegen we aan het geheel toe. Om af te sluiten voegen we de Thomas Henry Elderflower Tonic nog toe aan het geheel tezamen met een rietje om zo een overheerlijke gin-tonic te bekomen. Heb je geen rietje? Gebruik een kaneelstokje...Read More
Stel een Aflopende Directie in